Zabavna e-bike tura+ kajak/sup uz zalazak sunca | Kajak i biciklistički izleti / Najam u Istri, Pula – Rt Kamenjak – Jistra Adventures

Zabavna e-bike tura+ kajak/sup uz zalazak sunca

Od:  90,00 po osobi +38599 4189 245

Ova dvodnevna tura, u kombinaciji bicikliranja duž obale rta Kamenjaka i veslanja u kajaku, pravi je spoj aktivnoga sportskog odmora i romantičnoga doživljaja zalaska sunca. Stoga, pridružite nam se u raznovrsnosti izbora, uživajte i ponesite kući nevjerojatne uspomene i fotografije!

Kupi dodatne stvari

Iznajmi dodatne stvari

Dan 1

Dan 2

Trajanje

2 dan/a

Lokacija

Premantura - Rt Kamenjak

Početak

14:00

Razina aktivnosti

Umjereno

Što ćete raditi

Doživite aktivni sportski odmor i posjetite poznati Safari bar koji je smješten u južnome dijelu parka i u potpunosti je usklađen s prirodom uz očaravajuće poglede na Jadransko more. Na ovome malom dijelu poluotoka, rtu Kamenjaku, nalaze se pješčane uvale, kamenite plaže i magična priroda, endemske sorte orhideja, u kojoj možete uživati vozeći se biciklom. Posjetit ćemo i prekrasne skrivene uvale, osvježiti se u čistome modrome moru, istražiti špilje i bogato morsko dno te napraviti nevjerojatne fotke. Također, posjetit ćemo i Safari bar u kojemu naš čeka osvježavajuće piće. Drugi nam se dan pridružite u plivanju u blizini otoka Ceje, obilasku njegovih nenaseljenih brežuljaka i u uživanju u večernjim zrakama sunca. Nakon druženja na Ceji, kajakom/SUP-om krenut ćemo na pučinu promatrajući sunce koje mijenja boje i polako zalazi na horizontu. U jedinstvenome okruženju zaljeva, u kajaku, uz čašu vina, uživat ćemo u nestvarnim prizorima i umirujućim bojama i zvucima Jadranskoga mora.

Vaš raspored